Λίγα λόγια για μας

…Με λίγη νεραϊδόσκονη όλα φαίνονται πιο μαγικά…. Και με λίγη τύχη ,ίσως δείτε φευγαλέα μια νεράιδα να χορεύει όταν έχει πανσέληνο ή την παραμονή του θερινού ηλιοστασίου. Μπορεί επίσης να τη δείτε να πετάει ανέμελα στον κόσμο των ανθρώπων, να τους πλημμυρίζει με νεραϊδόσκονη και να απομακρύνεται ακολουθώντας το ασημένιο φως της Νεραϊδοχώρας. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μας, με τη βοήθεια των παραμυθιών να κάνουμε το γάμο σας και τη βάφτιση του παιδιού σας, ξεχωριστή, ιδιαίτερη και μοναδική. Το «χειροποίητο» είναι για μας ανεκτίμητη αξία! Είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε μαζί τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια των ονείρων σας καθώς και οποιαδήποτε κατασκευή σε κουτιά βάπτισης, λαμπάδες, μπουκάλια ή ό,τι βάλει ο νους σας. Αναλαμβάνουμε την κάθε σας εκδήλωση ξεχωριστά, αφενός γιατί ο καθένας από εσάς είναι για μας μοναδικός ,και αφετέρου γιατί θέλουμε τα υλικά , τα χρώματα και οι συνθέσεις που θα δημιουργήσουμε να είναι αποτέλεσμα μιας κοινής μας συνεργασίας! Σας περιμένουμε λοιπόν να γνωριστούμε, και να δημιουργήσουμε μαζί τον τέλειο γάμο και την πιο παραμυθένια βάπτιση που ζήσατε ποτέ…

Θα χαρώ πολύ να ανταμώσουμε και από κοντά.

Φιλικά

Χασάπη Φωτεινή

 


Ευχαριστώ από καρδιάς

 

Πάνυ Καλκούνου – Αρχιτέκτων μηχανικός

M.Sc. Διαχείριση Μνημείων

Θεσσαλονίκης 4, Ναύπλιο

email :   panykalk@gmail.com

 

Φίλη αγαπημένη, γνωριστήκαμε πριν 3 χρόνια περίπου στην τεχνική υπηρεσία του δήμου, συνάδελφοι τότε… από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή μου την προσπάθεια και την ανάγκη μου να εκφραστώ μέσα από τη διακόσμηση. Σε αυτήν οφείλω ετούτη τη νεράιδα που χορεύει, το όλο στήσιμο της κάρτας μου και του λογοτύπου καθώς και την επιλογή των γραμματοσειρών και των χρωμάτων. Την ευχαριστώ γιατί ήταν εκεί τις περίεργες ώρες που την «ενοχλούσα». Την ευχαριστώ γιατί σχεδίασε στο χέρι όλη τη μακέτα για να είναι άψογα συνδυασμένη με το «χειροποίητο» που αγαπώ μα πιο πολύ για τις ώρες που αφιέρωσε δουλεύοντας για μένα.

 

Τζίριες Σαμαράς (Jiries Samaras)

www.jiriesam.com

 

….Τι να πω για τούτο το παιδί!!! Φίλοι σχεδόν 20 χρόνια! Επίσημο επάγγελμα περιβαλλοντολόγος ,αλλά ανεπίσημα λάτρης της φωτογραφίας με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό του, βραβεία και άλλες διακρίσεις. Καλλιτέχνης φωτογράφος όνομα και πράγμα, που δεν αποτυπώνει το σύνολο αλλά τη στιγμή, εκείνη τη μικρή στιγμή που κάνει την κάθε φωτογραφία μοναδική, ιδιαίτερη και χαρισματική. Θυμάμαι στη βάπτιση της κόρης μου μια φωτογραφία τόσο ξεχωριστή… το μωρό έπαιζε με το κορδόνικ από το παπούτσι του, 10 δευτερόλεπτα; 20; Ο Τζίριες το είδε και το αποτύπωσε! Στο πέρασμα των χρόνων μια από τις καλύτερες φωτογραφίες της βάπτισής της! Τον ευχαριστώ λοιπόν γιατί έδωσε πνοή στις μπομπονιέρες μου με το φακό του. Γιατί αφιέρωσε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο , με καύσωνα, να βρίσκει τα πιο ιδιαίτερα σημεία του Ναυπλίου ώστε να ταιριάζει τις δημιουργίες μου με το περιβάλλον που τις πλαισιώνει. Τον ευχαριστώ για την υπομονή του, την επιμονή του, το ενδιαφέρον του, την αγάπη του και την φιλία του όοοοοοολα αυτά τα χρόνια! Τον ευχαριστώ γιατί κοντά του έμαθα κι εγώ να βλέπω  μέσα σε μια γκρίζα τσιμεντούπολη τη μικρή κόκκινη παπαρούνα!

Δείτε τη δουλειά μας όπως την παρουσιάσαμε στις παρακάτω εκθέσεις.